Rechtliche Erklärung

A jelen weboldalt (“weboldal”) a Pannon Lézer Műhely Kft., Kakas u. 0149/05 hrsz, H-289 Tata, Magyarország bocsátja rendelkezésére.

A Pannon Lézer Műhely Kft. weboldalának (http://www.lezermuhely.eu) megtekintésével Ön elfogadja a Pannon Lézer Műhely Kft. jelen nyilatkozatban foglalt feltételeit, azaz a jelen weboldal megnyitásával vagy használatával jogilag kötelező erejűnek fogadja el a használati feltételeket, illetve minden az ebben foglalt, vagy hivatkozott feltételt és kondíciót, valamint bármely más olyan feltételt és kondíciót, amely a jelen weboldalon rögzítésre került.

Amennyiben nem ért egyet az itt megjelenített feltételekkel, úgy kérjük, hogy ne látogassa a Pannon Lézer Műhely Kft.  weboldalát. A Pannon Lézer Műhely Kft. fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek módosítására és kiegészítésére, így rendszeres látogatóként az esetleges újabb információk áttekintése érdekében kérjük, ellenőrizze a hatályos felhasználási feltételek tartalmát is.

A Pannon Lézer Műhely Kft. minden elvárható és ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az internetes weboldalán tájékoztatásként közölt minden információ, adat és meghatározás teljeskörű és pontos legyen a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére, sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalon keresztül nyújtott információk teljességére, pontosságára, megbízhatóságára, illetve a feltöltött adatok aktualitására.

A Pannon Lézer Műhely Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Pannon Lézer Műhely Kft.  nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Pannon Lézer Műhely Kft.  weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. A Pannon Lézer Műhely Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában módosítani, átdolgozni vagy reprodukálni, a saját személyes használattól eltérő célból letölteni, tárolni, kinyomtatni, más weboldal vagy bármely alkotás létrehozásához bármely módon vagy formában felhasználni, bármely céllal bemutatni, kiállítani vagy terjeszteni, kereskedelmi,, üzleti vagy nem üzletszerű célra bármely módon és formában felhasználni, hasznosítani, átruházni vagy egyébként rendelkezni vele. A magáncélú használat feltétele a szerzői jogi és egyéb jogvédelmi nyilatkozatok változatlan tartalmú feltüntetése a többszörözött anyagokon.

Ön a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Lépjen velünk kapcsolatba
Zurück zur Startseite
Play intro
Skip intro