Cégünkről

A Pannon Lézer Műhely Kft. 2007-ben alapított, 100%-ig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Telephelyünk Tatán van. Fő tevékenységünk a lemezmegmunkálás és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, hegesztett szerkezetek gyártása. Ehhez kapcsolódó minősítéseink honlapunkon láthatóak. Szénacél, alumínium és rozsdamentes alapanyagokkal dolgozunk, de termékpalettánkba tartozik a super duplex anyagok megmunkálása, hegesztése is.

Vállalunk lézeres és stancos bérmunkát. Honlapunkon, a bemutatott gépek teljesítményéről és nem átlagos megmunkálási tartományairól részletes paraméter táblázatot talál. Emellett számos fénykép és kisfilm is segíti cégünk megismerését. Tudjuk, hogy ügyfeleink igényei változóak és egyediek, ezért áraink kialakításánál ezt is figyelembe vesszük. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára olyan árajánlatot készítsünk, amely személyesen az Ő igényeire, lehetőségeire van szabva.

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, amelyekben munkatársainknak is döntő szerepe volt.

Cégünk mottója: TISZTESSÉG, ÉRTÉK, MINŐSÉG!

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunkra, melynek a legfejlettebb technológiát kell képviselnie a lemezmegmunkálás területén. Elengedhetetlen, hogy szakembereink “ gépkezelőktől a technológusokon át a mérnökökig “ a legjobbak közül kerüljenek ki és elkötelezetten segítsék a megrendelőket, problémáik megoldásában.

“A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.” (Muhammad Ali)

Lépjen velünk kapcsolatba
Vissza a kezdőlapra
Play intro
Skip intro