Élhajlítás

Élhajlítás precízen,CNC gépekkel:

A mai kor követelményeinek megfelelő lemezmegmunkálás elengedhetetlen része a pontos élhajlítás. A hajlítógépek kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a legmodernebb gépekkel rendelkezzünk. Csúcstechnológiát képviselő, nem szokványos méretekkel rendelkező Amada hajlítógépünkkel akár 4m hosszúságban, magas nyitásának köszönhetően nagy oldalsó felhajlításokkal rendelkező alkatrészeket is képesek vagyunk hajlítani. Megrendelőink elvárásainak megfelelően, jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel a nagy pontosságú alkatrészeket is rövid határidővel magas műszaki színvonalon, kis és nagy sorozatban is tudunk gyártani. Szerszámainkkal a legtöbb hajlítást, lapítást, nyommentes hajlítást el tudjuk végezni.

Ha szükséges, képesek vagyunk szerszámok megtervezésére, majd a jól működő partner kapcsolataink révén ezek gyors legyártatására.

Élhajlítás bérmunkában: 

Cégeknek, magánszemélyeknek vállaljuk szénacél, rozsdamentes acél, alumínium valamint  különleges anyagú lemezalkatrészek hajlítását, kis és nagy sorozatszámban egyaránt.

CNC vezérelt élhajlító gépeink:

Lépjen velünk kapcsolatba
Vissza a kezdőlapra
Play intro
Skip intro